---

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Aralık 2011 Pazar

Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig 16.hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz kendi evinde Trabzonspor ile karşılaştı. Takımımız karşılaşmadan 24. dk. Mehmet`in attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Takımımız bu sonuçla puanını 34`e yükselterek haftayı ikinci sırada tamamladı.
Öte yandan Trabzonspor`da sürpriz bir şekilde kadroda yer alan Aykut Akgün, 55. dakikada ikinci sarı kartı görerek oyun dışında kaldı.

Ligin ilk yarısının son haftasında Fenerbahçemiz deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig`de Trabzonspor ile yaptıkları maçta, geçen hafta Bursaspor mücadelesindeki kadrodan tek değişiklikle takımını sahaya sürdü.

Aykut Kocaman, Trabzonspor maçında, geçen hafta ilk 11`de forma giyip orta alanın sağında görev yapan Özer Hurmacı`yı yedekler arasında tutarken, bu mevkide Mehmet Topuz`u görevlendirdi.

Takımımızda kaleyi Volkan Demirel korurken, savunmada Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, orta alanda Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Stoch 4`lüsü görev aldı. Orta alanın önünde Alex oynarken, forvette Semih Şentürk şans buldu.

Fenerbahçemizde en son 11. haftadaki Eskişehirspor maçında ilk 11`de sahaya çıkan Mehmet Topuz, 4 hafta sonra ilk 11`e girdi.

Takımımızda, Bilica, Orhan Şam, Sezer Öztürk ve Uğur Boral 18 kişilik kadroda yer almadı.

Volkan yine kalesini gole kapadı...

İlk dakikaları dengede geçen karşılaşmada her iki takım da dengeli bir oyun sergiledi. Fenerbahçemizde 18. dakikada yaklaşık 30 metreden şansını deneyen Selçuk Şahin`in şutunu kaleci Tolga Zengin güçlükle kontrol etti. Pozisyondan bir dakika sonra Gustavo Colman`ın kullandığı köşe vuruşunda Burak kafayı vurdu. Volkan harika bir refleksle kornere tokatladı.

Mehmet`ten kafa golü...

Fenerbahçemizin başarılı oyuncularından Mehmet Topuz 24. dakikada takımımızı öne geçiren golü kaydetti. Alex`in kullandığı köçe vuruşunda müsait durumda bulunan Mehmet Topuz, iyi yükselerek kafayla topu filerere gönderdi. En son 23 Ağustos 2010 tarihinde bordo-mavili tribünleri havalandıran Mehmet, bu maçta da sahneye çıkarak, sarı-lacivertli tribünleri bayram yerine çevirdi.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Fenerbahçemizin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yüksek tempo...

Teknik direktörümüz Aykut Kocaman karşılaşmanın ikinci yarısı başlarken bir değişikliğe gitmedi. İlk yarıya nazaran oldukça hareketli başlayan mücadelede takımımızın baskısına bordo navililer ise kontrataklarla cevap vermeye çalıştı. Trabzonspor`un forveti Burak da tek başına savunmamızın arasında adeta yok oldu.

Trabzonspor 10 kişi...

Trabzonspor`da 55. dakikada genç oyuncu Aykut Akgün, ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. İlk sarı kartını 36. dakikada Stoch`a yaptığı faul sonucu gören Aykut, 55. dakikada da Gökhan Gönül`e sert bir müdahale yapınca hakem Cüneyt Çakır tarafından ihraç edildi.

Stoch kaçırdı...

Fenerbahçemizin Slovak yıldızı Miroslav Stoch 63. dakikada çok net bir pozisyonu kaçırdı. Orta alanda aldığı topla Gustavo Colman`ı çalımlayarak ceza sahası içine giren Stoch bir anda Tolga ile karşı karşıya geldi. Sol çaprazdan yerden bir şut deneyen Stoch, kaleci Tolga engeline takıldı.

Bir dakika sonra bu kez Burak Yılmaz ceza alanı dışından sert bir şut çıkardı. Volkan yerden köşeye giden topu kornere yollamayı başardı.

67. dakikada Marek Cech ile bir etkili pozisyon da Marek Cech yakaladı. Ceza sahası dışından şansını deneyen Cech`in şutu direğe de çarparak auta gitti.

Baroni 2. gole çok yaklaştı...

Fenerbahçemizde 71. dakikada Semih Şentürk`ün yerine oyuna dahil olan Cristian Baroni 80. dakikada mutlak bir pozisyonu değerlendiremedi. Ceza alanı dışından aldığı topta Glowacki`yi çalımlayarak içeri giren Brezilyalı oyuncu, sağ çaprazdan şutunu çekti. Yerde süzülerek giden top yandan auta çıktı.

Alex canın sağolsun...

Fenerbahçemizde 87. dakikada Miroslav Stoch enfes bir şut çıkardı. Tolga topu güçlükle çıkartırken devamında Gökhan topla buluştu. Brezilyalı yıldızımız Alex`e bıraktı. Ceza alanı içinde yerden vuruşu Tolga yeniden kurtardı.

Bu dakikadan tribünler "Sarı lacivert Şampiyon Fener" sesleriyle Şükrü Saracoğlu Stadı`nı inlettiler.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maçtan 1-0 galip ayrıldık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder